HOGE KWALITEIT
PNEUMATISCH GEREEDSCHAP

Wereldwijd bekend, sinds 1978

Beste bezoeker, welkom!

Puntlasfreesmachines

Puntlasfreesmachines

Spotle.nl is een bekende en vertrouwde leverancier van de speciale puntlasfreesmachines (TH-902 en PSV-03) en diverse andere speciale airtools t.b.v. uw autoschadeherstel of herstel van industrieel plaatwerk , waarbij in combinatie met uw vakmanschap het eindresultaat van herstelwerk, hiermede altijd een hoog kwaliteitsniveau zal bereiken. Een Spotle of Spotle Vision puntlasfreesmachine is een mooi en sterk stuk gereedschap, dat in geen enkel vooruitstrevend, kwalitatief goed autoschade-herstelbedrijf of industriele werkplaats kan ontbreken en zoals reeds is gebleken,  zeer lang meegaat en zeker de juiste prijs/kwaliteit/verhouding heeft.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Toepassing en productie informatie puntlasfreesmachines

D.m.v. diverse puntlassen wordt het plaatwerk op het autochassis bevestigd. Dit aantal puntlassen zal per constructie en per automerk verschillen.Om een schadeauto weer in de juiste, originele staat te brengen, zal het beschadigde plaatdeel gedemonteerd moeten worden. M.b.v. een puntlasfreesmachine kunnen de puntlassen losgeboord worden, waarbij de originele, onderliggende plaat-en/of constructiedelen niet beschadigd mogen worden.

De juiste freesdiepte dient hiertoe ingesteld te worden, dat bij de Spotle puntlasfreesmachines nauwkeurig afgesteld kan worden. Veel autofabrikanten c.q. autoimporteurs passen de garantietermijnen en de garantievoorschriften regelmatig aan m.b.t. de huidige technische mogelijkheden en duurzaamheid.

E.e.a. heeft tot gevolg, dat de eisen m.b.t. autoschadeherstel tijdens de garantietermijn strikt nageleefd dienen te worden. Deze eisen kunnen kunnen per automerk en per autotype onderling verschillend zijn. De auto zal altijd in de originele staat gebracht moeten worden met uiteraard de nodige aandacht voor originele onder-en plaatdelen, het opvolgen van het voorgeschreven lakprocede en voor de juiste roestpreventie.

Beide Spotle puntlasfreesmachines, zowel de TH-902, als de PSV-03 zijn geschikt voor de bewerking van puntlassen bij alle soorten en kwaliteiten metaalplaat (ook HSS/Boron).

Meer dan 40 jaar ervaring met de ontwikkeling, produktie en verkoop van puntlasfreesmachines zal bij het werken met een Spotle, een eindresultaat met een hoge kwaliteit hebben. De Spotle puntlasfreesmachine TH-902 van Japans fabrikaat zal beslist aan al uw eisen voldoen.

Een van de belangrijkste eigenschappen van een Spotle TH-902 is het lage toerental, waardoor het aantal vervangingen van de puntlasboor beperkt is (tijdsbesparing) en de puntlasfrees langer scherp zal blijven, (kostenbesparing) .Tijdens het losboren, zal het geluidsdrukniveau laag zijn. Er zal dus veelal zonder onderbreking gewerkt kunnen worden. Na het uitboren kan het losgeboorde plaatwerk snel losgenomen worden.

Voor het kleine(re) budget hebben wij ter vervanging van evt. andere merken, onze puntlasboormachine Type PSV-03 beschikbaar (reeds veel verkocht), met een veel gebruikte puntlasfreesmaat van 8x 45 mm !! Koop nu een Spotle TH-902 of naar uw wens een Spotle Vision PSV-03 en realiseer hiermede een vakbekwaam en duurzaam autoschadeherstel !!!