HOGE KWALITEIT
PNEUMATISCH GEREEDSCHAP

Wereldwijd bekend, sinds 1978

Beste bezoeker, welkom!

Spotle pneumatische bandschuurmachine MB-25 (nieuw)

Product Code:11.11217

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,95
  • Koop 3 voor € 107,45 elk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 105,25 elk en bespaar 5%

Spotle pneumatische bandschuurmachine MB-25 (nieuw)

Een nieuwe en robuuste Spotle 20 mm pneumatische bandschuurmachine, deze Spotle MB-25,  een opvolger van de bekende Spotle MB-20 SL, en nu reeds succesvol! Geschikt voor het grotere en zwaardere schuurwerk.


Uw voordelen:  • Snelle schuurbandwissel

  • Regelbaar toerental

  • Geschikt voor alle soorten schuurwerkzaamheden

  • Een robuuste en sterke Spotle

  • Scherpe prijs en direkt uit voorraad

OF

Meer Views

Details

Deze bandschuurmachine is in elke werkplaats inzetbaar en toegerust voor het zwaardere schuurwerk in de industrie, maar ook zeer geschikt voor de Autoschadeherstel-werkplaats. Een optimale prijs/kwaliteit/verhouding en geschikt voor al uw schuur-en polijstwerk, handig en wendbaar, geleverd uit voorraad. Een echte Spotle !

Na het succes van de Spotle bandschuurmachine MB-20 SL bieden wij u nu deze nieuwe Spotle pneumatische bandschuurmachine MB-25 aan. Een regelbaar toerental en zeer snelle schuurbandwissel maken deze machine zeer goed inzetbaar voor al uw schuur-en polijstwerk t.b.v. vele verschillende toepassingen. En natuurlijk met de bekende Spotle-kwaliteit. Een krachtige en robuuste bandschuurder voor jarenlang gebruik, geleverd uit voorraad tegen een beslist scherpe prijs. Weer een duurzaam en goed produkt van Spotle.

Vele toepassingen in uw werkplaats kent deze nieuwe pneumatische bandschuurmachine type MB-25 van Spotle. Eenvoudig in het gebruik en met een snelle schuurbandwissel zeker een aanwinst voor uw bedrijf en met de bekende Spotle-kwaliteit. Deze bandschuurder is beslist een aanrader, door de scherpe prijs voor een sterke en goed doordachte machine met een regelbaar toerental, en dus voor veel bewerkingen geschikt. Doe uw voordeel en koop een Spotle uit voorraad voor jarenlang gebruik.

Aanvullende Informatie

Persluchtverbruik 0,4 m3/min
Max. persluchtdruk 6,4 bar
Toerental 16.000 omw./min (regelbaar)
Trillingsgetal 2,5 m/s2
Gewicht 1,35 kg
Geluidsdrukniveau 85 dB (A)
Afmeting schuurband 520 x 20 mm (snelle wissel)
Aanbev. schuurkorrel K 60