HOGE KWALITEIT
PNEUMATISCH GEREEDSCHAP

Wereldwijd bekend, sinds 1978

Beste bezoeker, welkom!

Verzending en bezorging

Verzending van goederen

In Nederland en België worden onderdelen en accessoire orders en andere relatief kleine orders per PostNL verzonden, zowel franko als niet-franko. Overige orders worden via de GLS-pakketshop, franko en niet-franko aan uw adres verzonden. Alle orders die een orderwaarde hebben van meer dan €200, exclusief BTW, leveren wij franko.

Orders beneden de €200, exclusief BTW worden niet-franko geleverd, waarvoor wij €6 aan behandelings- en vrachtkosten berekenen, ongeacht de gekozen vervoerder. Evt. afwijkende verzendwijzen, bijv. op verzoek van een afnemer, zullen tegen de dan geldende kostprijs worden doorberekend. Voor andere Nederlandstalige gebieden buiten Nederland en België, gelden separate vervoersafspraken.

Levertijden

Het merendeel van onze orders wordt uit voorraad geleverd. Indien een order niet geheel en/of gedeeltelijk uit voorraad geleverd kan worden, zult u direct per omgaande, onder vermelding van de nieuwe levertijd, door ons geïnformeerd worden. Hoewel onze levertijden goed bewaakt worden, kan een artikel of machine niet direct beschikbaar blijken en later geleverd worden.

Vertraging na verzending

Wij werken voor onze verzendingen met PostNL en de GLS Pakketshop. Uit onze ervaring blijkt dat deze bezorgservice betrouwbaar is binnen Nederland en Europa. Ondanks dat wij onze zendingen regelmatig controleren kan het mogelijk zijn dat een zending vertraagd wordt. Wij zullen u in dat geval informeren zodra wij de juiste informatie beschikken.